ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 4 d’octubre del 2011

El mercat de segona mà d'octubre torna amb força i carregat de novetats!

Tot i les dificultats i la confusió inicial originades pel canvi d'ubicació de les parades i el trasllat de la iniciativa a la plaça Pau Casals, el mercat de segona mà d'octubre es va desenvolupar amb la normalitat de sempre i es va convertir, de nou, en una activitat amb un gran èxit de participació.

El muntatge de les taules es va endarrerir una mica més del previst i alguns dels paradistes més matiners vau haver d'esperar una estona per guarnir la vostra parada (recordeu que us recomanem començar a muntar la parada a partir de les 10.30 hores i que abans d'aquesta hora no us podem garantir que totes les taules estiguin a punt i numerades) però, un cop superada aquesta incidència inicial, el mercat es va desenvolupar amb la mateixa normalitat i participació que en darreres ocasions.

Sabem que tots els canvis, per petits que siguin, comporten dubtes i molèsties i requereixen d'uns dies d'adaptació, però des de l'organització dels mercats valorem molt positivament la nova ubicació i, tal com vam comentar "in situ" amb alguns dels paradistes, aquest nou emplaçament garanteix una mobilitat molt més segura pels ciutadans i ofereix un espai més ampli tant per les persones que s'acosten a comprar o intercanviar objectes com pels propis paradistes.

És cert que hi ha alguns punts que encara es poden millorar i que ja ens heu fet notar: manca de papereres, zones de càrrega i descàrrega pel participants, circuit de parades més circular, etc. Des de l'organització farem tot el possible per satisfer aquelles peticions que siguin viables i així, dia a dia, seguir millorant.

Un cop més, volem agrair la vostra participació i suport a l'actitivtat, com així ho avalen les més de 260 inscripcions que hem rebut aquest mes d'octubre de ciutadans que voleu muntar la vostra parada.

Lamentem que alguns de vosaltres, finalment, us hagueu hagut de quedar en llista d'espera i no hagueu pogut participar. Esperem que pugueu fer-ho al mercat de novembre! Recordeu que les llistes d'inscripció s'obriran el proper dissabte 15 d'octubre a les 10.00 hores.

Aprofitem també per informar-vos que hem penjat les fotos del mercat d'octubre al facebook!

Salutacions cordials a tots!

2 comentaris:

  1. Como bien dices, tras la confusión inicial todo fue muy bien y corroborando las observaciones que se os manifestaron,agradecer el interés que mostráis creando un ambiente de bienestar entre todos los que participamos.
    Una paradista agradecida.

    ResponElimina
  2. Para nosotros ha sido una gran oportunidad y una alegria poder participar del mercado! Muchas gracias al Ayuntamiento de LLobregat por la iniciativa!!! El mercado tiene mucha vida y alegria, esperamos poder participar otras veces!!!

    ResponElimina