ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dijous, 15 de setembre de 2011

La nova temporada comença amb força!

Benvolguts blocaires, participants i paradistes,

Estem meravellats de la bona rebuda i la força amb la que comença la nova temporada de mercats de segona mà i us en volem donar les gràcies. Durant les primeres hores en que han estat obertes les llistes d'inscripció no hem parat de rebre inscripcions de paradistes i, durant els primers 20 minuts, s'han superat amb escreix les cent sol·licituds. Com podeu veure a la imatge, el nostre correu electrònic treia fum mentre rebíem les dades de tots aquells que us heu inscrit via bloc!

Si encara no us heu inscrit pel mercat d'octubre no dubteu en fer-ho, doncs passareu a formar part de la llista d'espera i, fins ara, l'experiència de les anteriors temporades ens indica que sempre hi ha alguns paradistes que es donen de baixa abans de cada mercat. Així que, si us plau, no us desanimeu i estigueu atents a la nostra trucada! Ens posarem en contacte amb vosaltres, per rigorós ordre d'inscripció, tant bon punt tinguem la confirmació que hi ha algú que no pot venir.

Un cop més, moltes gràcies. Ens veiem el proper diumenge 2 d'octubre a la nova ubicació de la plaça Pau Casals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada