ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 12 de setembre de 2011

Nova temporada. Nova ubicació!

Benvolguts blocaires,

Ens traslladem!

A partir del proper mercat que, com sabeu, se celebrarà el proper diumenge 2 d'octubre d'11.00 a 14.00 hores, els mercats de segona mà del Prat canviaran d'ubicació i, d'ara endavant, es traslladaran a la plaça Pau Casals, davant de Torre Balcells.

El motiu de la reubicació respon a la necessitat de millora pel que fa a la seguretat dels vianants que, fins ara, es veien obligats a creuar diverses cruïlles de l'avinguda verge de Montserrat per visitar el mercat sencer. D'altra banda, la nova ubicació permetrà que el mercat tingui la tradicional forma d'un mercat circular i que, tant l'espai pels paradistes com pels visitants, sigui una mica més ampli.

Recordeu que, a partir del proper dijous 15 de setembre a les 10.00 hores, es tornaran a obrir de nou les llistes d'inscripció per participar com a paradistes.

Podeu consultar més informació o fer la vostra inscripció en aquest mateix bloc o bé al telèfon 93.285.70.82

Ens veiem aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada