ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 5 de setembre de 2011

Ja tornem a ser aquí! El 15 de setembre es tornen a obrir de nou les llistes d'inscripció.

El proper dijous 15 de setembre, a les 10.00 hores, s'obriran de nou les llistes d'inscripció per poder participar com a paradistes al proper mercat de segona mà de la ciutat, que tindrà lloc el diumenge 2 d'octubre, com sempre, d'11 a 14 hores a l'avinguda Verge de Montserrat, davant de les Cases d'en Puig.

Desitgem que hagueu gaudit d'un bon i sostenible estiu i que hagueu recuperat forces per iniciar la nova temporada amb més energia que mai. D'altra banda, us demanem també que estigueu atents al bloc i que ens seguiu també fer Facebook i Twitter on, durant els propers dies, us anirem informant de les novetats que s'aniran produint de cara a la nova temporada.

Ja tenim ganes de tornar-nos a trobar venent i intercanviant objectes de segona mà i, alhora, aconseguint que el nostre municipi sigui cada dia una mica més sostenible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada