ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dijous, 30 de juny de 2011

Ser sostenible té premi!


Benvolguts blocaires,

Nosaltres fa molts anys que som sostenibles en les nostres accions quotidianes però ara, per ser-ho, podem guanyar dues nits d'hotel, un sopar, una excursió en caiac o fins i tot entrades a Port Aventura. I aconseguir-ho és tan fàcil com il·lustrar la nostra sostenibilitat mitjançant una foto, un vídeo d'un minut o, simplement, formulant un rodolí ple d'enginy!

Els teus objectius 3.0 és un premi de fotografia, vídeo i micropoesia sobre la sostenibilitat quotidiana que té per objectiu fomentar la reflexió entre la ciutadania en qüestions ambientals i, d’aquesta manera, contribuir a la sensibilització i l’educació ambiental així com a la difusió dels valors que promouen la cultura de la sostenibilitat en la societat.

Si voleu obtenir més informació, consultar les bases del concurs o enviar les vostres creacions podeu adreçar-vos a www.elsteusobjectius.cat (on hi trobareu també els enllaços corresponents a Facebook i Twitter).

Penseu que qualsevol de les vostres fotos dels mercats de segona mà del Prat pot ser vàlida pel concurs però s'accepten creacions de tots els tipus. Els responsables de la iniciativa ens diuen que el jurat valorarà molt especialment les accions relacionades amb el turisme responsable i sostenible. Així que, tant si marxeu de vacances aquest estiu com si us quedeu a la ciutat, recordeu tenir sempre a mà algun mitjà audiovisual que us permiti atrapar la vostra sostenibilitat de manera creativa.

Hi ha diverses categories de concurs i nosaltres ja hem enviat la nostra. Animeu-vos! Teniu fins al 14 de novembre de 2011 a les 23.59 hores. Mai guanyar un premi havia estat tan fàcil!

Bon i sostenible estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada