ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimecres, 8 de juny de 2011

Tancat per vancances. Tornem el 2 d'octubre!

Benvolguts blocaires,

Un cop més, volem donar-vos les gràcies pel vostre suport incondicional als mercats de segona mà del Prat durant aquest primer període de l'any, pels vostres comentaris i suggeriments, que ens permeten seguir millorant dia rere dia i, sobretot, per fer possible aquesta iniciativa ambiental que té com a objectiu donar una segona vida als nostres objectes i contrubuir així a fer més sostenible la nostra ciutat i la vida diària.

Enguany, els mercats de segona mà de la nostra ciutat tornaran el primer diumenge d'octubre, carregats d'energia i de noves propostes, però estarem operatius durant tot l'estiu, mitjançant les vies de contacte habituals (i també al facebook i al twitter), per respondre les vostres consultes i informar-vos de les novetats relacionades amb aquesta activitat i amb la reutlització d'objectes en general.

Recordeu que el dijous 15 de setembre, a les 10.00 hores, les llistes d'inscripció tornaran a obrir-se per la nova temporada. Fins llavors, us desitgem a tots i totes un estiu ben sostenible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada