ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dijous, 2 de juny de 2011

I si plou, què?

Benvolguts blocaires,

Com molt encertadament ens heu fet notar, les previsions meteorològiques per diumenge no pinten gaire favorables... Des de l'organització del mercats confiem en què, com ha passat en altres ocasions, la pluja ens respectarà i ens permetrà desenvolupar el mercat amb normalitat.

Si plou una mica, intentarem celebrar el mercat igualment doncs, tot i que potser la pluja deslluirà una mica l'activitat, com ja sabeu aquest és el darrer mercat abans de l'estiu i, de cancel·lar-se, no hi haurà la possibilitat de repetir-lo fins que comenci de nou la temporada, a l'octubre.

Val la pena intentar-ho, oi? El medi ambient s'ho mereix i vosaltres, que ens seguiu sempre de manera incondicional, també! Així doncs, recordeu venir preparats per la pluja!

Si, quan ens llevem diumenge, descobrim que el cel vol celebrar amb nosaltres el Dia Internacional del Medi Ambient amb una pluja intensa, lamentablement haurem de suspendre el mercat. Tenim els vostres telèfons de contacte i, en cas que plogui a bots i barrals i des de l'organització decideixi cancel·lar l'activitat, entre les 9.00 i les 10.00 h del matí, us farem un truc per avisar-vos.

Si veniu de lluny, fa un dia molt gris i no us voleu arriscar, no us preocupeu: ho entendrem!

Tot i així, si igualment decidiu venir i finalment el dia no ens acompanya, estarem encantats de tancar la temporada de mercats de segona mà prenent-nos un cafè amb vosaltres!

Fins diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada