ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 30 de maig del 2011

Participa en el darrer mercat abans de l'estiu!

El proper diumenge 5 de juny, coincidint amb els actes programats per celebrar el Dia internacional del Medi Ambient al municipi, muntarem a l'avinguda Verge de Montserrat el darrer mercat de segona mà de la temporada abans de l'estiu.

Com tots sabeu, tornarem a iniciar la temporada de mercats a l'octubre i, per tant, les inscripcions tornaran a estar actives a partir del 15 de setembre a les 10.00 hores en aquest mateix bloc o al telèfon habitual d'inscripció.

Sou molts els que ens heu sol.licitat allargar la temporada de mercats durant els mesos d'estiu i les vostres propostes i suggeriments s'estan valorant de manera molt positiva. Lamentablement, ens és impossible modificar el calendari d'aquesta temporada, doncs aquest es va tancar a començaments d'any entre tots els agents implicats en l'organització i coordinació dels mercats de segona mà del Prat.

D'altra banda, a més d'agrair-vos la vostra participació i suport incondicional a la iniciativa durant aquest primer període de l'any, volem informar-vos que durant els mesos d'estiu l'equip tècnic que s'encarrega de la gestió dels mercats no deixarà de treballar en la millora contínua d'aquesta iniciativa, doncs ja us podem avançar que, de cara a l'octubre, es produiran alguns canvis significatius que tenen com a objectiu principal satifer alguns dels vostres suggeriments i peticions.

Se us acut alguna proposta millor per tancar la temporada de mercats i celebrar a la vegada el Dia Intenacional del Medi Ambient, que fomentant la reutilització d'objectes i evitar la generació innecessària de residus? Oi que no? Doncs ens veiem diumenge!

1 comentari:

  1. Que passeu unes bones vacances... fins l'Octubre macos...

    Cuanta hipocresia y cinismo en un solo post...

    Tan dificil es organizar una parada de vecinos para hacer trueque? un dia al mes?

    Mira te voy a dar un truco, papel y lapiz, solo tiene que firmarlo el señor alcalde.

    Habeis oido hablar de la crisis, de gente que se ha quedado sin trabajo, de gente que no puede permitirse salir de la ciudad y tomarse unas vacaciones?

    Jojojojo

    Pocavergonya i cinisme funcionarial.

    ResponElimina