ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 2 de maig de 2011

Compte! Les inscripcions pel mercat de juny s'obriran el 16 de maig a les 10.00 h.

Benvolguts blocaires!

El mercat d'ahir va ser tot un èxit! Com sempre, durant els propers dies penjarem les fotos a la nostra pàgina de Facebook.

Molts de vosaltres ens heu fet constar que les llistes d'inscripció del proper mercat, que se celebrarà el 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s'obriran el proper dilluns dia 16 de maig, a les 10.00 hores, tant per telèfon com via internet, i no el dia 15 com és el cas habitual.

Això passa perquè el servei de recepció d'inscripcions està tancat en diumenge i, per tant, recollir únicament les inscripcions via internet resultaria un agravi comparatiu amb tots els participants que s'inscriuen per telèfon i no ho poden fer en diumenge. Tal com queda recollit  en les bases de funcionament dels mercats "si la inscripció cau en diumenge, aquesta començarà el dia 16, també a les 10.00 hores".

Per tant, la inscripció pel mercat de juny, que serà el darrer de la temporada (tornarem a l'octubre), es podrà realitzar a partir del dilluns 16 de maig, a les 10.00 hores, seguint el mateix procediment de sempre, és a dir, per via telefònica (93.285.70.82) o omplint el formulari d'inscripció que podeu trobar en aquest mateix bloc. Recordeu que si ho feu el dia 15 la inscripció no serà vàlida i haureu de tornar a repetir-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada