ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

divendres, 15 d’abril de 2011

Al maig, material esportiu i de muntanya!

Com tots sabeu, el proper diumenge 1 de maig, Dia de la Mare, celebrarem el mercat del mes de maig i, aquest cop, com ja vam fer el desembre passat, el convertirem en un mercat temàtic! En aquesta ocasió, coincidint amb l'arribada del bon temps, el tema escollit és el material esportiu i de muntanya.

Per aquest motiu, en inscriure-us, el servei de recepció d'inscripcions us convidarà a que porteu tots aquells objectes que vulgueu intercanviar o vendre relacionats amb la temàtica del mercat. Això no vol dir que no pugueu portar tots aquells objectes que desitgeu, sinó que intentarem que a totes les parades destaqui la temàtica esportiva i de muntanya i, així, els pratencs i les pratenques més esportistes i aventurers no tindran cap excusa per no acostar-se a l'avinguda a fer, com a mínim, un cop d'ull.

Recordeu que d'aquí uns minuts, a les 10.00 hores en punt, com sempre, s'obriran les llistes d'inscripció! Des de l'organització dels mercats us desitgem que tingueu molt bon cap de setmana i un magnífic diumenge de Rams.

Ens veiem molt aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada