ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 4 d’abril de 2011

United Jumble: els mercats d'arreu units en un sol bloc.

Acabem d'assabentar-nos que els Mercats de Segona Mà del Prat formen part del bloc Jumble United, una ambiciosa iniciativa que intenta recollir els mercats de segona mà i mercats de les "puces", en totes les seves varietats, que es realitzen a les principals ciutats del món. Hi trobareu mercats a Barcelona, Berlín, Porto, Londres i New York, entre d'altres. Aquí us deixem el link: http://unitedjumble.blogspot.com/2011/04/mercat-de-segona-ma-el-prat.html

Ahir es van acostar al nostre mercat, els va agradar el què van veure i ens han dedicat un comentari al seu bloc. No deixeu de visitar la pàgina perquè val molt la pena, sobretot per saber que no estem sols al món!

Com sempre, el mercat d'ahir va ser un èxit, fins i tot quan a primera hora del matí ens amenaçava la pluja. Gràcies a tots i totes per participar.

Ens tornarem a trobar l'1 de maig!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada