ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 29 de març de 2011

"100% vell, millor que nou", Premi Europeu a la Prevenció de Residus

Acabem d'assabentar-nos que els nostres amics de la campanya "100% vell, millor que nou", coordinada per l'Entitat del Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, han estat guardonats amb el Premi Europeu a la Prevenció de Residus.

Els mercats de segona mà del Prat formen part de la xarxa de mercats de reutilització d'objectes impulsada per aquesta campanya que, en entre d'altres accions, informa als ciutadans metropolitnans de les diferents possibilitats que tenen a l’abast per poder reutilitzar els seus objectes, mitjançant els tallers de reparació, les botigues de segona mà i els mercats i webs d’intercanvi, i contribueixen així a no malbaratar recursos i allargar la vida útil dels nostres objectes.

Enhorabona companys, us ho mereixeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada