ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 11 d’octubre de 2011

Inscripcions pel mercat de novembre, també en dissabte!

Benvolguts,

Les inscripcions pel proper mercat de segona mà de novembre s'obriran, com sempre, el proper dia 15 d'octubre a partir de les 10.00 hores. En aquesta ocasió la data cau en dissabte i les inscripcions telefòniques es podran realitzar durant tot el matí, fins les 14.00 hores, trucant al telèfon 93.285.70.82 (on també podeu resoldre tots aquells dubtes que us sorgeixin en relació als mercats). El formulari d'inscripció, que trobareu en aquest mateix bloc, funcionarà normalment des de les 10.00 hores durant tot el dia.

Recordeu que les inscripcions únicament s'endarrereixen a dilluns quan la data d'inscripció cau en diumenge.

Estigueu atents a les 10.00 hores, ja que les inscripcions són limitades!

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada