ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dijous, 27 d’octubre de 2011

Si heu quedat en llista d'espera pel mercat de novembre us proposem una alternativa: el mercat de segona mà de Vila-rodona (Tarragona)

Benvolguts blocaires!


Un cop més hi ha hagut un allau d'inscripcions pel mercat de segona mà d'aquest mes de novembre, que tindrà lloc el proper diumenge dia 6, d'11.00 a 14.00 hores, a la nova ubicació de la plaça Pau Casals. Sabem que molts de vosaltres heu quedat en llista d'espera per poder tenir una parada i que esteu desitjant disposar-ne d'una.

De moment, no podem oferir parades per tothom perquè sou molts els que n'esteu interessats, però us fem saber que els responsables de l'Ajuntament de Vila-rodona (Tarragona) s'han posat en contacte amb nosaltres per convidar a tots aquells que no tingueu parada al mercat d'aquest mes a participar, també el diumenge 6 de novembre, en el mercat de segona mà que s'organitza en aquesta localitat.

El 2on mercat de segona mà de Vila-rodona se celebra en el marc de la Fira Agropequària amb l'objectiu de donar una segona vida a productes de tot tipus, des de roba i objectes de decoració, fins a mobles que, per diverses raons, ja no ens resulten d’utilitat i, d’aquesta manera, poder estalviar recursos, reutilitzar objectes i reduir residus, tot plegat per ser una mica més sostenibles. Si us voleu inscriure o obtenir més informació podeu trucar al 977 638 006.

Salutacions a totes i tots!

1 comentari:

  1. La consulta es la siguiente: Las personas que ya teníamos mesa, no la mantenemos para el próximo mercat????

    ResponElimina