ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

divendres, 4 de novembre de 2011

Què passa si plou diumenge?

Benvolguts blocaires,

Les previsions meteorològiques per diumenge ens alerten que hi ha risc de pluja d'intensitat moderada. Des de l'organització del mercats confiem en què la climatologia ens respectarà, almenys pel matí, i que el mercat de segona mà es podrà desenvolupar amb la normalitat habitual.

Com altres vegades, si plou una mica intentarem celebrar el mercat igualment, tot i que som conscients que la pluja deslluirà l'activitat.

Sigui com sigui, esperarem fins a l'últim moment (diumenge al matí) per decidir si cal o no anul·lar l'activitat, perquè sabem que alguns de vosaltres porteu molts dies esperant per participar i no volem que el mal temps us ho impedeixi.

Us deixem un telèfon de contacte, que estarà operatiu ÚNICAMENT DIUMENGE AL MATÍ, per si el dia es lleva plujós i us voleu assegurar de la celebració del mercat: 653.972.508.

Si sou paradistes, recordeu que tenim els vostres telèfons de contacte i, en cas que des de l'organització es decideixi suspendre l'activitat i no hagueu contactat amb nosaltres, entre les 9.30 i les 10.00 hores us farem un truc per avisar-vos.

Si veniu de lluny, fa un dia molt gris i no us voleu arriscar a venir, no us preocupeu: ho entendrem!

Ens veiem diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada