ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dijous, 5 de febrer de 2015

MERCATS D'INTERCANVI I SEGONA MÀ DEL PRAT, ANY2015

El primer Mercat d'Intercanvi i Venda de Segona Mà del Prat de Llobregat de l'any 2015, va ser el passat diumenge 1 de febrer, i va està acompanyat d'un dia fred i ventós, molt fred i molt ventós, com es pot veure a les imatges, on els paradistes van aprofitar part de les coses que portaven a vendre, per poder-se abrigar, encara una mica més. Les persones usuàries del Mercat no van defraudar, i tal com anava aixecant el dia, anaven apareixent per mirar, remenar i comprar objectes necessaris i d'altres més capritxosos o més lúdics.

Us volem recordar que el Mercat d'Intercanvi i Venda de Segona Mà del Prat es fa el primer diumenge de mes, excepte els mesos de juliol i agost, en horari de 9 a 14 hores a la plaça de Pau Casals.
 
L'objectiu d'aquest Mercat és donar una segona vida a aquells objectes que ja no s'utilitzen, i d'aquesta manera generar el menys número de residus possible, així com sensibilitzar la ciutadania que aquesta és una manera més de contribuir a la lluita del canvi climàtic.


Gràcies a totes les persones que feu possible aquest Mercat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada