ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 22 de desembre del 2014

Memòria Resum del Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del Prat de l'any 2014

Durant l'any 2014 s'han dut a terme 9 Mercats d'Intercanvi i Segona Mà al Prat de Llobregat, aquests Mercats que tenen com a objectiu sensibilitzar la ciutadania que el millor residu és aquell que no es produeix, pretén allargar la vida dels objectes podent vendre'ls o intercanviar-los quan a una persona ja no li fan servei. 

El Mercat del Prat té 100 parades i una mitjana de visites de 1300 persones en cada Mercat, és un Mercat on només poden participar les persones empadronades al municipi i està totalment integrat com una activitat ciutadana.

Des de l'organització escoltem les queixes de la ciutadania, i la majoria és per demanar una ampliació en el número de taules o fer més Mercats durant l'any per intentar arribar a més número de persones, ja que són molts els ciutadans i ciutadanes que es queden fora de la inscripció mes rere mes. Volem explicar que l'organització del Mercat té un cost força elevat, i que de moment, l'any 2015 continuarà en la mateixa dinàmica que fins ara. Així que us agraïm de tot cor la vostra comprensió i som totalment conscients que l'èxit d'aquest Mercat és gràcies a totes les persones que el feu possible, tant posant parada com venint a visitar-lo cada primer diumenge de mes.
 
El primer mes de l'any, gener, no hi ha Mercat, així que esperem retrobar-nos amb tots vosaltres l'1 de febrer.

Recordeu que la inscripció serà el dijous dia 15 de gener, a les 10h el primer torn i a les 15h, el segon.

Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració i, sobretot, comprensió i us desitgem unes BONES FESTES.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada