ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 12 d’agost de 2014

EL MERCAT DE SEGONA MÀ DEL PRAT DE LLOBREGAT TORNA EL PROPER DIUMENGE 7 DE SETEMBRE

Bon dia a totes les persones usuàries del Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del Prat, només volem recordar-vos que el proper dijous dia 14 d'agost a les 10h s'obra la inscripció per al proper Mercat que torna, després de dos mesos de vacances, el diumenge 7 d'abril amb les condicions habituals i al lloc de sempre. Recordeu que la inscripció s'ha de fer a través de l'Oficina Virtual de l'Ajuntament .

Volem recordar i donar-vos les gràcies perquè és gràcies a totes les persones, que a una banda o l'altra del Mercat (venedors i compradors), que aquest Mercat té èxit.

Fins aviat !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada