ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 18 d’agost del 2014

EL MERCAT DE SEGONA D'INTERCANVI I SEGONA MÀ DEL PRAT TORNA DE VACANCES



Bon dia a totes les persones que feu possible el Mercat d'Intercanvi i Segona mà del Prat. Després de dos mesos sense Mercat, tornarem a posar les 100 parades el proper diumenge 7 de setembre de 9 a 14hores, a la Plaça de Pau Casals.

Aquest és un Mercat que té com a objectiu allargar la vida dels objectes i crear els menys residus possibles, ja que això és bo per a nosaltres, i en conseqüència, per al planeta.


Recordeu que al Mercat podeu intercanviar, vendre o comprar productes de segona mà com: discs, eines, roba, llibres, petits electrodomèstics, material esportiu, material de jardineria, jocs i joguines, parament de la llar, complements, instruments musicals, material informàtic, etc., i està totalment prohibida la venda professional.

Si necessiteu més informació no dubteu en posar-vos en contacta amb el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat de Llobregat (mediambient@elprat.cat)

Moltes gràcies per la vostra participació i col·laboració.


Us hi esperem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada