ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 6 de maig de 2014

NOTICIES I RECOMANACIONS


El Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del Prat del passat diumenge 4 de maig va estar, un cop més, un èxit de participació. Volem tornar a repetir que això és gràcies a totes les persones que poseu parada, i a totes les persones que a través de la vostra visita, compra i intercanvi d'objectes ens ajudeu a allargar la vida dels objectes i produir menys residus.

Avui volem fer un apartat de recomanacions. En primer lloc us volem recomanar un programa que ha estrenat TV3 "Ja t'ho faràs" que es fa tots els dissabtes a les 15,40h, on cada setmana mostren trucs i tècniques per reutilitzar i reparar diferents objectes. Com diuen ells mateixos: "És un programa sobre com podem canviar el nostre entorn domèstic amb idees, amb imaginació i amb les nostres mans, gastant el mínim".

Una altra recomanació és el bloc de  Millor que nou, 100% vell on a més de molta informació us podeu informar dels diferents Mercats d'Intercanvi i Segona Mà i tallers de reparació que es fan al voltant de casa nostra.

Per acabar recordar que el proper Mercat i últim fins al setembre es farà el diumenge 1 de juny i les inscripcions tindran lloc el 15 de maig a les 10h en primer torn i a lse 15h en segon. No us oblideu que fins aquest moment teniu actiu el Mercat Virtual Mercat Virtual on podeu continuar comprant, venent o intercanviant.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada