ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 14 d’abril de 2014

MERCATS


Un cop més el Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del passat 6 d'abril va ser un èxit de participació i de visitants. Gràcies a totes les persones que feu possible aquest projecte.

Com ja sabeu, aquest Mercat, va tenir els seus inicis l'any 2005 dins la campanya de prevenció "El Prat, menys residus" i es dins d'aquesta campanya que s'inicien, seguint una de les línes estratégiques del Programa d'Acció Municipal, una serie d'activitats amb l'objectiu clar de sensibilitzar la ciudadania que el millor residu és aquell que no es produeix.

La bona acollida d'aquest Mercat per la ciutadania i el moment actual, fa que hi hagi més demanda que oferta, per això us recordem que les persones que participeu a un Mercat no ho podeu fer al Mercat del mes següent, amb la intenció de donar més oportunitats a tothom. Us demanem que ens ajudeu a complir-ho.

Recordeu que durant tot el mes està actiu el Mercat Virtual, on podeu seguir venent, intercanviant o comprant diferent articles.
Gràcies a tothom per col·laborar i us esperem al Mercat del 4 de maig de 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada