ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 4 de març del 2014

AGRAÏMENT I RECOMANACIONS


Moltes gracies a totes les persones que veu visitar i veu posar parada al Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del passat diumenge 2 de març. Sense vosaltres l'èxit del Mercat no és possible.
Aquest mes ens van acompanyar un bon dia de sol i van passar pel Mercat al voltant de 1.500 persones. Els paradistes comenten que venen una mitjana de 20 peces o objectes per Mercat i això suposa que aconseguim salvar de convertir-se en residus uns 1.350 productes cada mes. Aquest és un dels objectius d'aquest Mercat.

Des d'aquest any, l'Organització passa enqüestes als paradistes i usuaris del Mercat per tal de millorar el seu funcionament i conèixer l'opinió de totes les persones que ens acompanyeu. També us recordem que tenim una bústia de queixes i suggeriments al taulell d'informació perquè ens interessa molt conèixer el vostre punt de vista.

Com ja sabeu hi ha més demanda que oferta de places, i de moment, el Mercat no es pot ampliar, per això hem creat un filtre per intentar que les persones que participin a un Mercat no ho facin el següent i donar més oportunitats a tothom. També demanem, clarament, a les bases de participació, que no es podrà sol·licitar més d'una taula per familia. Hem detectat que, de vegades això no es compleix i apel·lem a la vostra solidaritat i us demanem que ens ajudeu a cumplir les normes i aconseguir el màxim de rotació possible entre totes les persones que vulguin optar a una parada. Nosaltres escoltem les queixes i propostes i intentem fer petits canvis però en bona part està a les vostres mans.

De nou, moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada