ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dijous, 16 de gener de 2014

EXHAURIDES LES PLACES DEL MERCAT DEL 2 DE FEBRER DE 2014


Gràcies a totes les persones que feu possible que mes rere mes el Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del Prat exhaureixi les seves places en pocs minuts.

Aquest mes les places s'han exhaurit en 4 minuts al torn del matí, i també en 4 minuts al torn de la tarda. Hem iniciat, tal com ja us havíem anunciat, un filtre que no permet a les persones inscriure's en dos mercats consecutius, amb la intenció de fer la màxima rotació possible de participants i garantir que el màxim nombre de persones interessades hi pugui participar.

Hi ha persones que ens han demanat ampliar el número de taules o la freqüència dels Mercats. Cal tenir en compte que el Mercat de Segona Mà té un cost d'organització i gestió (lloguer de taules i cadires, informadors, neteja prèvia i posterior, vigilància, etc) que els participants no cobreixen més que parcialment amb la quota d'inscripció que paguen i que assumeix l'Ajuntament directament. Incrementar el número de taules o la freqüència dels Mercats és inassumible en aquests moments per als pressupostos municipals.

Moltes gràcies per la vostra comprensió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada