ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

divendres, 10 de gener de 2014

CANVIS A LA INSCRIPCIÓ DEL MERCAT DE SEGONA MÀ DEL PRAT


Durant els últims mesos de l'any 2013 hem rebut moltes queixes de ciutadans i ciutadanes que volen participar al Mercat de Segona Mà del Prat i no poden accedir-hi perquè les places s'exhaureixen en pocs minuts.

Per a l'Ajuntament del Prat, l'èxit del Mercat radica en la vostra participació i estem buscant fórmules per intentar garantir la màxima rotació dels participants en el Mercat.

És per això que hem establert un mecanisme que impedeix participar en dos mercats consecutius. A l'hora d'omplir el formulari d'inscripció s'ha instal•lat un filtre que evitarà, si és el cas, repetir la inscripció en el mercat següent.

Recordeu que fem això per donar oportunitat de participar en el Mercat a tothom. Us demanem que si heu participat al Mercat del mes de desembre ja no intenteu inscriure-us al Mercat de febrer. Si que ho podreu tornar a fer al Mercat del mes de març.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada