ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 4 de febrer de 2014

ÈXIT DEL PRIMER MERCAT DE L'ANY 2014


Gràcies a totes les persones que heu fet possible l'èxit de participació en el primer Mercat de l'any, un Mercat que vol potenciar la reutilització d'aquells objectes que no es fan servir però que encara poden ser útils.

Les persones que heu obtingut taula al Mercat de febrer, no podeu participar en el de març. Aquesta nova fórmula és per fer la màxima rotació possible de participants i garantir que el màxim nombre de persones interessades hi pugui participar.

INFORMACIONS IMPORTANTS A RECORDAR:

Mercat Virtual: podeu seguir venent, intercanviant o comprant a través del Mercat Virtual del bloc, més informació aquí:  MERCAT VIRTUAL


Recuprat: aquest és un servei per donar una segona vida a les coses on podeu anar a recollir objectes o a deixar els que ja no necessiteu, més informació aquí: RECUPRAT

Deixalleria Municipal: hi podeu portar aquells residus que no disposin d'un contenidor específic al carrer. És una manera de fomentar el reciclatge i l'aprofitament dels materials, estalviar aigua i energia, controlar els residus especials i afavorir un entorn més endreçat i menys contaminant. Més informació aquí: DEIXALLERIA MUNICIPAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada