ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimecres, 9 de novembre del 2011

Al desembre: Mercat temàtic de joguines i regals! I Cafè Prat!

Benvolguts,

Us recordem que al mercat de desembre, igual que vam fer l'any passat i que ja hem realitzat en alguna altra ocasió durant aquesta temporada, des de l'organització dels mercats de segona mà del Prat fomentarem els objectes temàtics.

Aquesta vegada, coincidint amb l'inici del període nadalenc, demanarem a tots els paradistes que prioritzin les joguines i els objectes de regal. Com tots sabeu, això no vol dir que el mercat es compongui exclusivament d'aquest tipus d'objectes de segona mà, sinó que es demanarà als paradistes que recordin d'incloure algun o diversos objectes en aquest sentit, si en tenen la possibilitat.

D'aquesta manera, entre tots, aconseguirem que les parades s'omplin de joguines i que els més menuts puguin gaudir del mercat i dels seus objectes com mai!

D'altra banda, com que saben que a la plaça Pau Casals farà fred, els nostres amics del programa Solidaritat i Cooperació s'han ofert a acompanyar-nos durant el mercat i a deleitar-nos amb una degustació de Cafè Prat que, com molts de vosaltres ja sabeu, és un cafè de comerç just d'una qualitat excel·lent! 

Recordeu que dimarts dia 15 de novembre a les 10.00 hores, s'obren les llistes d'inscripció per participar com a paradistes!


Salutacions!

1 comentari:

  1. yo ya me preparo el termo, el forro polar, los guantes y el gorro jajajajajaja. Ole por los de Café Prat!

    ResponElimina