ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 14 de novembre de 2011

Al 2012 ampliem fins a 150 parades!!

Benvolguts blocaires,

Un breu post per fer-vos saber, en primícia, que, a partir del 2012, els mercats de segona mà del Prat ampliaran fins a 150 el número de parades disponibles.

D'aquesta manera, atenent a les vostres sol·licituds i comentaris, intentarem que el nombre de participants en llista d'espera es redueixi i, a la vegada, que tothom pugui tenir més oportunitats de disposar d'una parada al mercat.

Res més, esperem que la novetat us agradi i sigui del vostre interès.

Recordeu que demà, dia 15 de novembre a les 10.00 hores, s'obren les llistes d'inscripció pel mercat de desembre, que com l'any passat serà temàtic de joguines i objectes de regal!

Salutacions a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada