ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 7 de novembre del 2011

Aclariments sobre la gestió dels mercats quan hi ha pluja

Benvolguts,

Sentim molt haver hagut de suspendre el mercat d'ahir diumenge però, lamentablement, les condicions climàtiques encara no les podem controlar, per això us agraïm molt la vostra paciència i bona predisposició i, amb aquest comentari, des de l'organització dels mercats únicament us voldríem aclarir dos punts que han generat alguna confusió en alguns de vosaltres:
  • Per què no se celebra el mercat el segon diumenge de mes quan aquest s'ha d'anul·lar per pluja?
Perquè, com sabeu, cada mercat de segona mà té uns dies de celebració programats que es tanquen a l'inici de cada temporada, doncs impliquen un suport logístic (lloguer de taules, servei d'informadors, etc) i s'han de preveure amb l'antelació suficient. D'altra banda, aquests serveis tenen una despesa econòmica associada i, encara que el mercat s'anul·li, una part d'aquest servei s'ha de pagar igualment (despeses del transport de lloguer de taules, serveis de trucades d'anul·lació als paradistes, etc). Lamentablement, l'import total d'aquesta despesa es tanca també al començament de temporada i, repetir algun mercat o incrementar-ne el nombre, implicaria una despesa addicional per a l'Ajuntament difícilment assumible donat l'ajust pressupostari actual.
  • Per què no es reserven les parades per al següent mercat als participants que han patit l'anul·lació del mercat?
Com sabeu, la demanda de parades a cada mercat és molt elevada i, sovint, hi ha una llista d'espera de més de 150 persones (155 persones en llista d'espera en l'anterior mercat). Des de l'organització sabem que resulta una molèstia tornar a realitzar la inscripció (amb el risc associat de perdre la plaça que es tenia i de la qual no s'ha pogut gaudir), però donada la periodicitat mensual dels mercats, creiem que la disponibilitat dels paradistes entre un mercat i un altre pot no ser la mateixa i correm el risc de trobar-nos amb la situació que durant les trucades de confirmació de les taules es produeixi un gran nombre de baixes. Davant d'aquesta possibilitat, des de l'organització, tot i ésser conscients que hi podria haver altres opcions, preferim prioritzar la participació i, per aquest motiu, optem per començar de zero i permetre que tothom tingui les mateixes possibilitats d'obtenir una taula a cada nou mercat.

Dia a dia, gràcies als vostres comentaris i peticions intentem seguir millorant i, per això, us agraïm per avançat la vostra comprensió davant d'aquestes incomoditats puntuals.

Ens veiem al mercat de desembre! Recordeu que les inscripcions per poder participar-hi com a paradistes s'obriran el proper dimarts 15 de novembre a les 10.00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada