ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimecres, 2 de febrer de 2011

Primer mercat del 2011... i primer aniversari!

Benvolguts blocaires, ja tornem a ser aquí!

Aquest diumenge tornarem a trobar-nos, un cop més, a l'avinguda Verge de Montserrat i, amb aquest primer mercat de l'any, no només iniciarem el nou cicle de mercats de segona mà de la ciutat de l'any 2011 sinó que celebrarem també el nostre primer aniversari.

Sí, sí. Ja fa un any que cada primer diumenge de mes ens reunim per intercanviar i vendre els nostres objectes i, alhora, per contribuir a la millora del medi ambient, fomentant la reutilització d'objectes i evitant així malgastar els nostres recursos naturals.

Si ho recordeu, tot i que els mercats d'intercanvi se celebren a la ciutat des de l'any 2005 emmarcats dins de la campanya municipal de prevenció de residus "Al Prat, menys residus", l'opció de compra-venda, que tant bona acollida ha tingut fins al moment, va començar al febrer de 2010, amb un primer mercat de segona mà que va comptar amb 30 parades que anaven de l'Av. del Canal fins al carrer Jaume Casanovas. Ara, tot just un any més tard i després d'anar creixent mica en mica, hem aconseguit arribar a les 100 parades i ens hem anat estenent per tota l'Av. Verge de Montserrat fins a tocar amb la cruïlla del carrer Castella.

Atenent a les vostres recomanacions, al desembre passat també vam incorporar la modalitat de "mercat temàtic", fomentant la presència de joguines i objectes de regal coincidint amb el període nadalenc, una opció que enguany es tornarà a repetir en diverses ocasions en funció de l'època de l'any. Enguany segur que hi haurà moltes altres millores i novetats que, plegats, anirem desenvolupant al llarg de l'any. Estigueu atents!

Estem segurs que els mercats de segona mà del 2011 seran també un èxit, que les parades estaran plenes d'objectes i que l'avinguda bullirà més que mai!

Fins diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada