ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 8 de febrer de 2011

1 any, 600 parades, 5.000 objectes!

Blocaires!

Ja esteu recuperats de la ressaca del darrer mercat? Amb ganes del següent? Paciència, que ja falta poc! Recordeu que el dia 15 de febrer s'obre de nou el període d'inscripcions pel mercat del març... de moment, us avanço algunes de les fotos de l'últim mercat! Deu ni do quina gentada! Amb el comentari d'avui, d'una banda volem agrair-vos el vostre suport als mercats de segona mà de la ciutat i la vostra contribució a la millora del medi ambient participant en aquesta activitat que té com a objectiu fomentar la reutilització d'objectes. D'altra banda, volem aprofitar també per fer-vos arribar algunes dades que ens serveixen per fer una mica de balanç d'aquest primer any de funcionament dels mercats de segona mà, des de que la nova modalitat de compravenda d'objectes es va posar en marxa.

Des del passat febrer de 2010 els mercats han comptat amb una participació total de gairebé 600 parodistes i, durant aquest primer any, gairebé hem arribat a fregar les 1.000 inscripcions, però potser el més important és que, gràcies a vosaltres, durant aquest primer període s'han venut o intercanviat més 5.000 objectes! Tots ells objectes encara útils que, en el millor dels casos, haguessin acabat a la deixalleria per, posteriorment, ser reciclats, generant així una despesa energètica iun malbaratament de recursos del tot innecessaris.

I això no és tot. Aquest any esperem doblar les xifres i superar els 10.000 objectes venuts o intercanviats o, el que és el mateix, els 1.250 objectes mensuals! Sabem que, sense vosaltres mai podrem aconseguir-ho. 


Al 6 de març hi tornem, us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada