ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 21 de febrer de 2011

Mercats de Segona Mà 2.0

Hola blocaires!

Un breu comentari per anunciar-vos que ja ens podeu seguir també a les xarxes socials, des d'on us mantindrem puntualment informats de totes les novetats i actualitzacions dels Mercats de Segona mà del Prat.

A la columna de la dreta d'aquest mateix bloc trobareu els corresponents enllaços a Facebook i Twitter per localitzar-nos més fàcilment en aquestes dues pàgines, i també un altre enllaç perquè pugueu compartir-nos amb els vostres amics!

A mida que avancin els deis anirem penjant fotos, publicant enllaços i notícies a altres pàgines d'interès relacioandes amb el món de la reutilització, el reciclatge i la prevenció de residus i, fins i tot, quan els mercats en deixin un segon, anirem piulant en viu i en directe el desenvolupament de cada mercat pel twitter.

No deixeu de seguir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada