ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimecres, 10 de novembre del 2010

Al desembre 100 parades... i joguines!

Benvolguts blocaires!

Després del ple total del mercat de novembre, on ja vam comptar amb més de 75 paradistes participants (en breu penjarem les fotos), el mercat de desembre arribarà amb més força que mai!

En aquesta ocasió estem segurs que l'Av. Verge de Montserrat farà més goig que mai, doncs a banda d'arribar a les 100 parades i d'estendre'ns des de l'Av. del Canal fins a tocar amb la cruïlla del carrer Castella, al desembre aconseguirem que les parades s'omplin de joguines!

Aquest any ha costat una mica, però ja ha arribat el fred i, amb ell, la flaire de Nadal. Des de l'organització dels mercats creiem que no hi ha millor ocasió que aquesta per fomentar un mercat temàtic de joguines i objectes de regal on, fins i tot els més petits, puguin intercanviar o vendre, sempre acompanyats d'un adult, tots aquells objectes amb els que s'ho passaven pipa fa uns dies i que, per algun o altre motiu, ja no fan servir.

Compte! Això no vol dir que els participants no pugueu dur al mercat tot allò que desitgeu intercanviar o vendre sinó que, si teniu per casa alguna joguina o objecte de regal al que ja no doneu ús, recordeu portar-lo al mercat en aquesta ocasió. D'aquesta manera totes les parades s'ompliran amb alguna joguina i, entre tots, aconseguirem que els més petits es quedin bocabadats!

Recordeu que les inscripcions pel mercat del mes de desembre començaran el dilluns dia 15 a partir de les 10.00 hores.

Ens veiem d'aquí uns dies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada