ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

divendres, 15 d’octubre de 2010

Ple total al mercat d'octubre!

Benvolguts blocaires!

Com sabeu, el passat diumenge 3 d'octubre vam estrenar els mercats de segona mà de la temporada de tardor i, com no podia ser d'una altra manera, la festa va ser tot un èxit.


Les parades es van omplir d'objectes de totes mides, colors i utilitats. Vam poder veure joguines, cd's, pel·lícules de DVD, collarets, roba de nadó i fins i tot uns guants de boxa! I, és clar, amb tants objectes on triar, en alguns moments a l'avinguda no hi cabia ni una agulla!

A més, un punt d'informació de la campanya municipal "El Prat en bici", que promou l'ús de la bicicleta a la ciutat, ens va acompanyar durant tota la jornada, on dos especialistes van informar de les millors rutes en bici i també van donar consells per una conducció més segura en aquest mitjà de transport.

Aquí us deixem algunes fotos del mercat i recordeu que, si no vau poder asssistir-hi, avui s'obren les llistes d'inscripcions pel proper, que se celebrarà el diumenge 7 de novembre, com sempre, a l'Av. Verge de Montserrat.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada