ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 7 de setembre de 2010

A PUNT PER LA NOVA TEMPORADA DE MERCATS!

Benvolguts blocaires, ja tornem a ser aquí!

Ja fa uns dies que estem preparant la tornada dels mercats de segona mà de la ciutat i aquest post és només per recordar-vos un parell de canvis importants en el procès d'inscripció:

1. A partir d'ara les inscripcions als mercats únicament es podran realitzar mitjançant l'apartat d'inscripcions d'aquest mateix blog, o bé trucant al nou telèfon d'inscripcions 93.285.70.82. Les inscripcions presencials a les Cases d'en Puig han quedat anul·lades, així com l'antic telèfon d'inscripcions.

2. EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PEL PROPER MERCAT, com sempre, S'INICIARÀ A PARTIR DEL DIA 15 DE SETEMBRE A LES 10.00H. Si ho feu abans, la inscripció no serà vàlida.

En breu, el nostre equip de coordinació dels mercats de segona mà es posarà en contacte amb tots aquells que us heu inscrit o que ja heu participat en alguna edició anterior per informar-vos dels detalls, però no us preocupeu perquè, a banda,d'aquests dos petits canvis, tot seguirà igual que sempre!

Ens veiem el proper 3 d'octubre, d'11.00 a 14.00 hores, a l'Av. Verge de Montserrat, davant de les Cases d'en Puig. No hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada