ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimecres, 9 de juny de 2010

TANQUEM PER VACANCES

Benvolguts, us comuniquem que els mercats de segona mà de la ciutat tanquen durant els mesos d'estiu. El proper mercat es celebrarà, doncs, el proper DIUMENGE 3 D'OCTUBRE, com sempre, d'11 a 14 hores a l'Avda. Verge de Montserrat, davant de les Cases d'en Puig.

Les inscripcions es tornaran a obrir de nou, també com sempre, a partir del 15 de setembre a les 10.00 h, però ESTIGUEU ALERTA ja que potser, de cara a la nova temporada, el procès d'inscripció pateix alguna petita modificació. En tot cas, si ja heu participat en alguna de les passades edicions del mercat o heu estat apuntats a la llista d'espera, durant els primers dies de setembre ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos dels canvis i les novetats.

Gràcies a tothom per contribuir a l'èxit d'aquesta iniciativa. Ens veiem a l'octubre. Bon estiu!

1 comentari:

  1. ens ho vam passar molt bé. esperem que arrivi ja el próxim. Una sugerencia: no seria millor posar les taules de venda només en un costat del carrer i no una davant de l'altre? ho dic perque l'altre dia la gent estava tota apilonada i no podien veure bé les coses. salutacions i gràcies

    ResponElimina