ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimecres, 9 de juny del 2010

Més de 800 persones al darrer mercat de la temporada!

La pluja i el mal temps no van impedir que més de 800 pratencs i pratenques participessin en el darrer mercat de segona mà de la temporada que van tenir lloc el passat diumenge 6 de juny, coincidint amb els actes de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.


Entre totes les activitats programades lña que va tenir més èxit de participació va ser, un cop més, el mercat de segona mà de la ciutat, que en aquesta ocasió va congregar gairebé una setantena de paradistes a l'Avda. Verge de Montserrat. Aquest mercat va servir també per tancar l’actual temporada i acomiadar aquesta iniciativa fins al primer diumenge d'octubre.

La fidelitat dels participants a la festa, que van suportar amb resignació i bon humor les inclemències del temps, es va veure recompensada, ja que tothom es va poder endur a casa un obsequi relacionat amb el foment de la sostenibilitat a la llar, com per exemple mecanismes de reducció del volum d'aigua descarregat a l'inodor, cubells bicompartimentats per facilitar la separació de la matèria orgànica, bosses de roba reutilitzables o fins i tot, carretons d'anar a comprar i davantals de cuina fets amb banderoles reutilitzades.

Els d'educadors ambientals que van donar suport a la festa es va encarregar d’explicar als participants com tenir un comportament sostenible en les nostres activitats diàries i de recordar que els mercats de segona mà i d'intercanvi són una de les millors maneres de reutilitzar objectes i, per tant, d'evitar generar residus i, alhora, d'estalviar recursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada