ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimecres, 12 de maig de 2010

Vine al darrer mercat de la temporada!

Sembla que va ser ahir que vam començar i ja en portem quatre! Ens vam posar en marxa quan encara feia fred i, ara que s'acosten l'estiu i la calor, podem dir orgullosos que, gràcies a la col•laboració de tothom, els nostres mercats s'han convertit en tot un èxit i en un punt de referència.

Coincidint amb el cap de setmana de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el proper diumenge 6 de juny realitzarem el cinquè i darrer mercat de la temporada i, per tant, un cop més, entre tots hem d'aconseguir que la festa sigui grossa.

Si encara no heu participat com a paradistes en cap edició dels mercats de segona mà, animeu-vos, segur que us ho passareu bé! És molt senzill, només heu d'inscriure-us a través d'aquest bloc i, si teniu algun dubte sobre com participar, podeu consultar el "Manual de funcionament dels mercats", que podeu descarregar des d'aquesta mateixa pàgina web, o bé trucar al 93.370.90.02 i preguntar tot allò que desitgeu saber.

Si sou paradistes habituals, només recordar-vos un cop més que la llista d'inscripcions pel proper mercat s'obrirà el proper dissabte 15 de maig a les 10.00 hores.

Recordeu que per poder participar com a paradistes cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades!

Us esperem a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada