ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

diumenge, 7 de març del 2010

El mercat dobla la participació en la seva segona edició

Les més de 50 parades de la darrera edició del mercat de segona mà de la ciutat, celebrada el passat diumenge 7 març a l'Avda. Verge de Montserrat, demostren la gran acollida que ha tingut aquesta iniciativa, que promou la reutilització dels nostres objectes d'una manera divertida, entre els pratencs i pratenques.


L'increment del número de parades ha fet que en aquesta segona edició del mercat el número de participants s'hagi doblat respecte la primera edició i ha consolidat ràpidament l'èxit de la iniciativa.

Val a dir que el fred i el dia ennuvolat no convidaven gaire a sortir al carrer a passejar però, tot i així, durant tot el matí i va haver un flux constant de ciutadans que es van apropar a l'avinguda a veure si trobaven allò que estaven buscant o, simplement, a fer un cop d'ull. Una vegada més, però, la roba, els llibres i les joguines van ser els objectes més venuts i intercanviats.

En aquesta ocasió el mercat va comptar amb la presència dels periodistes de la televisió local, elPrat.tv, que van venir a gravar-hi un petit reportatge que podeu veure on-line a http://www.elprat.tv/?lnkVid=1129

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada