ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

divendres, 26 de juny de 2015

TANCAT PER VACANCES

Després dels primers cinc Mercats d'aquest any posem el cartell de "Tancat per vacances" fins el mes de setembre.

El Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del Prat és una activitat que està totalment integrada en la ciutat, i això és gràcies a tots els ciutadans, que d'una manera o d'altra, participeu posant una parada o visitant aquest Mercat, on sempre es poden trobar coses que ja no necessiten les persones que les venen, i que encara fan un bon servei per a les que les compren. Per això, el Mercat té una importància molt especial, ajuda les persones i ajuda el planeta, ja que allarga la vida dels objectes i ens recorda que el millor residu és aquell que no es genera.

Arriba l'estiu i arriba l'època de prendre bons gelats, beure coses fresques, parlar amb els nostres amics amb tranquil·litat i fer llargues passejades. I no s'ha d'oblidar nedar en el mar, mirar les estrelles, riure, i fer tantes i tantes activitats senzilles que estan a l'abast de tothom.


Us esperem amb moltes forces el primer diumenge de setembre. Fins llavors, bon estiu i moltes gràcies a tothom per fer possible l'èxit del Mercat d'Intercanvi i Segona mà del Prat !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada