ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

divendres, 17 d’octubre de 2014

INCIDÈNCIES A LA INSCRIPCIÓ DEL MERCAT DE SEGONA MÀ DEL DIUMENGE 2 DE NOVEMBRE


El passat dimecres 15 d'octubre es van obrir les inscripcions al Mercat d'Intercanvi i Segona Mà per al diumenge 2 de Novembre de 2014, i varen aparèixer alguns problemes amb el programa informàtic. Les incidències van ser diverses, tot i que la majoria de persones notaven que l'ordinador es quedava penjat en el moment d'introduir les dades bancàries. Des de l'Ajuntament s'ha revisat tot el programa. La inscripció del segon torn (el de la tarda), que es va realitzar el dia 16 d'octubre a les 15h, en canvi, ja va funcionar correctament. Esperem i desitgem que no torni a passar, i us demanem disculpes a aquells que us afectés el problema informàtic.

El proper Mercat serà el diumenge 7 de desembre de 2014 i la inscripció es durà a terme el divendres 14 de novembre en els dos torns habituals, a les 10h i a les 15h.


Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada