ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

divendres, 20 de setembre de 2013

Assignades totes les taules del mes d'octubre

Com ja és habitual, les taules del proper Mercat d'octubre s'han exhaurit en pocs minuts. Han estat 240 persones les que han iniciat el procés d'inscripció per optar a les 100 taules disponibles.
El programa informàtic d'inscripció al Mercat, assigna les taules seguint l'ordre en que els participants omplen el formulari i el tràmit de la passarel·la de pagament.
Les 75 taules disponibles al matí es van exhaurir a les 10:05h i, les 25 taules disponibles a la tarda es van exhaurir a les 15:09h.

Com ja sabeu, des de fa alguns mesos les taules s'obren en dos torns, a les 10h i a les 15h, per tal de donar oportunitat de participar a aquelles persones que treballen al matí. 

Els participants rebreu uns dies abans del Mercat el número de taula assignada. Us recordem que heu de consultar les normes de funcionament del Mercat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada