ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

divendres, 26 de juliol de 2013

Quants objectes hem rescatat al mercat del 2 de juny?


ESTEM DE VACANCES!
TORNEM AL MERCAT DE L'1 DE SETEMBRE.

Recorda que la inscripció serà el proper 14 d'agost en dos torns, un a les 10 hores i l'altre a les 15 hores.


Al mercat del passat 2 de juny es va fer una activitat organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que tenia com a objectiu quantificar el número d'objectes que es segueixen fent servir gràcies al Mercat de Segona Mà, i més concretament, a la participació de totes les persones, paradistes i compradors, que col·laboreu en aquesta iniciativa.


Els resultats del mostreig que els monitors del Programa "Millor que nou" que van fer de forma aleatòria entre diferents compradors, ens diu que un total de 421 articles van ser reutilitzats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada