ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimarts, 13 de desembre de 2011

Tornem al Març de 2012. Gràcies a tothom!

Benvolguts blocaires!

Ens despedim de vosaltres fins al proper mes de Març de 2012 i aprofitem per agrair-vos un cop més el vostre suport i fidelitat a aquesta iniciativa, que té com a objectiu reutlitzar objectes, evitar generar nous residus i contribuir a fer més sostenible la nostra vida quotidiana.

Aquesta setmana penjarem al Facebook les fotos del passat mercat de desembre i, durant els propers dies, us anirem informant de les novetats que s'aniran produint de cara a la propera temporada. Estigueu atents al bloc, al Twitter i al Facebook i així no us perdreu cap detall!

Tanquem la temporada amb més de 20.000 visites al bloc, més de 400 amics al Facebook i 100 seguidors a Twitter. I, també les espectaculars xifres de 1.770 persones inscrites, 800 paradistes participants i més de 15.000 objectes reutilitzats!

Recordeu que les inscripcions per al mercat de març començaran el dimecres 15 de febrer de 2012, a partir de les 10.00 hores.
Properament us informarem d'algunes novetats que es produiran a partir del proper mercat.


Bon Nadal i feliç Any Nou a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada