ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 h



NORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dilluns, 16 de març del 2015

NOVA GESTIÓ I DINAMITZACIÓ DEL MERCAT D'INTERCANVI I SEGONA MÀ DEL PRAT DE LLOBREGAT

El Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del Prat continua en la seva línia de treball inicial, que consisteix en intentar allargar al màxim la vida dels objectes, mitjançant l'intercanvi o la venda. La finalitat última és tenir un espai on es pugui sensibilitzar la ciutadania que el millor residu és aquell que no es produeix.

Aquests últims temps el Mercat, a més d'un caire mediambiental ha agafat, també, una vessant social important, a causa del moment econòmic que estem vivint. Aquest motiu ens ha portat a replantejar-nos la dinamització del Mercat, fins ara a càrrec d'una empresa totalment ambiental, Sistemas Medio Ambientales, que ha fet una molt bona feina durant tots aquests anys. A partir del mes passat, una entitat ciutadana del Prat Grup d'Associats per al treball social, cultural, comunitari i ambiental (GATS), que té com a missió potenciar des de l'emprenedoria social el desenvolupament de noves estratègies que possibilitin la incorporació de persones en risc o situació d'exclusió social, ha començat a gestionar i dinamitzar el Mercat del Prat. Estem segurs que la seva mirada ens ajudarà a tots a millorar aquest Mercat que està funcionant des de l'any 2007.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada