ATENCIÓ: AQUEST BLOG TANCA


L'Ajuntament del Prat està reordenant tots els seus espais virtuals. Com a resultat, a partir d'ara, aquest bloc deixarà de ser operatiu. La informació del Mercat de Segona Mà del Prat la trobareu a partir d'ara al Facebook (https://ca-es.facebook.com/ajuntamentdelprat) i al Twitter (@ajelprat) de l'Ajuntament del Prat.


Els Mercats de l'any 2016 seran els dies 7 de febrer, 6 de març, 3 d'abril, 1 de maig, 5 de juny, 4 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre.


Us recordem que la inscripció al Mercat es tramita a través de la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament (https://seu.elprat.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=ME#p34) i que s'obre el dia 15 de cada mes a les 10 h i a les 15 hNORMATIVA DEL MERCAT DE SEGONA MÀ:

Només podran participar les persones empadronades al Prat.

Les inscripcions que es faran el dia 15 de cada mes o dia laborable més proper i s'obriran dos torns: a les 10h i a 15h, per facilitar la participació del major número de persones.

Per tal de poder garantir la màxima rotació possible entre les persones que opten a una parada (hi ha molta més demanda que oferta), les persones que tinguin parada en un mercat no es podran inscriure al següent, però sí al proper que se celebri més endavant.

Les persones que optin a muntar parada podran fer-ho a partir de les 9h, un cop les taules estiguin muntades i degudament numerades.

Serà obligatori portar la notificació de la taula assignada, perquè serà requerida per l'organització.

L'incompliment de les normes de funcionament del Mercat es penalitzarà amb la no participació en el següent Mercat.

dimecres, 25 d’abril de 2012

RECORDEU QUE AL MERCAT!

1. Els productes intercanviable o vendibles s'hauran d'exhibir sobre les taules subministrades (2x1m), a excepció de la roba, que podrà ser exhibida en un suport vertical que podrà portar el participant. En cap cas s'admetrà la presència d'altres taules i suports.

2. Les persones participants ocuparan la taula assignada i en cap cas s'admetran canvis. Podran muntar la seva parada a partir de les 10 h (mai abans).

3. S'ha de mantenir neta la parada i el seu entorn i recollir separadament els residus que generin.

4. Cap vehicle pot restar en la zona del mercat durant l'horari de funcionament.

5. Queda prohibida qualsevol mena de publicitat acústica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada